KRN forsterker sin posisjon i det nasjonale K&R miljøet i Norge

091A1047a

Siste uke leverte KRN en ny og populær konferanse på en av sine arenaer. Aktuelle og tidsriktige erfaringsdelinger ble delt av høyt profilerte og profesjonelle norske og internasjonale ledere og forelesere, og KRN høster bred anerkjennelse fra konferansedeltagerne i sosiale medier. KRN konferanser er et sted å se og høre, og bli sett.

Foreningen profilerer og synliggjør ledere innenfor kvalitet og risikoledelse som utøver sine lederoppgaver i internasjonal toppklasse. Vi er derfor stolte over å få anledning til å utrope to av disse i konferansen som vinnere av:

  • EQL 2024, European Quality Leader 2024, Alexandra Bech Gjørv, Konsernsjef SINTEF, kåret som den Europeiske kvalitetslederen 2024 blant beste søker fra EOQs 24 medlemsland, presentert av EOQ Secretary General, Ulf Gustavsson
  • Myndighetenes Kvalitetspris 2024, Staten havarikommisjon, SHK, kåret som vinner blant 16 aktuelle norske kandidater

KRN befestet med dette sin rolle og nytteverdi til sine medlemmer og markedet, og den positive virkningen av foreningens strategi som har gitt 50% vekst de siste 3 årene.

KRN høster nå også fruktene av flere år med et stabilt hovedstyre med høyt faglig kvalifiserte ledere, som nå utvides fra 8 til 9 medlemmer for økt kontakt med markedets behov.

Vi ønsker Tanja Kvalsvik, Skanska, og Kjetil Dahl Knutsen, Kongsberg Maritime, velkommen som nye forsterkninger i et allerede sterkt og erfarent styre med kvalitet og risikoledere fra Aker BP, Statens vegvesen, Skatteetaten, ABB, Statnett, BaneNor og Equinor. Se KRN styre

KRN satser videre og ønsker velkommen til neste erfaringsutvekslings arena, Verdens Kvalitetsdag 2024 den 6. november som fokuserer på «God Risikostyring». Programmet er snart fulltegnet, og vi kan love en ny populær konferanse. KRN er EOQ Nasjonal Representant i Norge, og ruller ut 4 nye internasjonale EOQ produkter de neste 12 månedene. Videre har EOQ bedt KRN organisere EOQ Congress med 500 deltakere i juni 2025.

Det vil skje mye spennende i KRN fremover. Vi utfordrer hermed eksisterende og nye medlemmer til felles innsats med oppgaver i det største norske kvalitets- og risikonettverket med solid europeisk og internasjonalt nettverk.   


Årets vinner av myndighetsrelatert innsats Havarikommisjonens direktør William Bertheussen flankert av EOQ General Secretary Ulf Gustavsson, KRN styre fra v: Tanja Kvalsvik, Knut Ivar Aastorp, Siri Viken, Geir Mathisen, Jon Lykke, Nina Nikodim-Amlie, Karsten Boe, Gro Janne Lian og Kjetil Dahl Knutsen, samt KRN daglig leder Torolf Paulshus