Laster Arrangementer

Reprise av webinar “Læring for sikkerhet på arbeidsplassen”, Statnett SF

28. februar / 11:00 - 12:00

Kvalitet og Risiko Norge > Kursoversikt > Reprise av webinar “Læring for sikkerhet på arbeidsplassen”, Statnett SF

Reprise av webinar “Læring for sikkerhet på arbeidsplassen”, Statnett SF

Påmelding til reprise av webinar fra januar, du møter forsker og doktorgradsstipendiat Heidi Helledal Griegel, Statnett SF

Etter flere forespørsler vil vi sende i reprise foredraget, denne gangen som opptak. Foredragsholder Heidi Griegel vil være tilgjengelig for spørsmål og diskusjon etter visning av foredraget.

Meld deg på, Teams innkalling kommer til alle påmeldte.

Vel møtt!

 

 

Heidi Helledal Griegel (30) arbeider som rådgiver i HMS Konsern i Statnett SF, samtidig som hun er forsker og doktorgradsstipendiat.

Hun har en mastergrad fra Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU i 2018.

 

Ingress til foredraget:  Å lære fra egne eller andres feil og suksess er en viktig del av sikkerhetsarbeidet i organisasjoner. Selv om læring fra hendelser ofte blir litt forenklet fremstilt, anses kontinuerlig forbedring i de fleste situasjoner som en stor utfordring.  I dette webinaret vil du bli nærmere kjent med forskning og god praksis på området, presentert av Heidi Helledal Griegel, PhD-student og HMS-rådgiver i Statnett SF.

I sikkerhetsforskningen brukes begrepet “læring” om å tilegne seg ny kunnskap, og gjøre endringer basert på den kunnskapen. Læring er viktig for sikkerhet, både blant de som jobber operativt, knyttet til å forbedre handling og korrigere feil i arbeidsprosesser, og for de som jobber mer strategisk, knyttet til endringer i strategier, tekniske løsninger og organisasjonskultur. Mye av forskningen rundt læring for sikkerhet har fokusert på langvarige, permanente organisasjoner. I dag er det derimot vanskelig å tenke på organisasjoner som stabile med definerte grenser, da mange organisasjoner nå samarbeider på tvers for å nå sine mål. Tidligere utfordringer for læring utfordres ytterligere og nye barrierer for læring introduseres av den dynamiske, endrende og multi-organisatoriske måten å organisere arbeid på. Basert på dette har det vist seg interessant å utfordre tidligere forklaringer og tilnærminger til læring for sikkerhet, og kanskje organisasjoner må tilnærme seg og sikre læring på nye måter.

 

Microsoft Teams meeting

Join on your computer, mobile app or room device

Click here to join the meeting

Meeting ID: 332 764 003 992
Passcode: 2vrrdZ

Download Teams | Join on the web

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Arrangør

QRN
Telefon
+47 90518464
Epost
aa@qrn.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Teams webinar