Laster Arrangementer

Webinar AF Gruppen “Ledelsesystem tuftet på bedriftens verdier”

15. oktober / 11:00 - 12:00

Kvalitet og Risiko Norge > Kursoversikt > Webinar AF Gruppen “Ledelsesystem tuftet på bedriftens verdier”

Webinar AF Gruppen “Ledelsesystem tuftet på bedriftens verdier”

Webinar i regi av KRN Region Øst med foredrag av Ingrid Løvendahl Berg, prosjektleder Risikostyring og Strategi hos AF Gruppen

Sammen med Karen Steien, kvalitetssjef konsern AF Gruppen og styremedlem i KRN region Øst, vil Ingrid Løvendahl Berg gi oss et innblikk i hvordan AF Gruppen de siste par årene har jobbet med sitt ledelsessystem tuftet på virksomhetens verdier.

Vi legger til rette for diskusjon og erfaringsdeling etter innlegget fra Ingrid.

Microsoft Teams Need help?

Join the meeting now

Meeting ID: 376 208 709 490

Passcode: 4MFg4Q

Ingress foredrag

AF Gruppen har over flere år jobbet med å skape en rød tråd fra sitt verdigrunnlag og visjon helt ned til etterlevelse av ledelsessystemet ute i prosjektorganisasjonen. Hvordan kan verdiene til et konsern gjennomsyre ledelsessystemet og brukes som styringsverktøy i den daglige driften av selskapene? Gjennom flere prosjekter har AF Gruppen skapt en sammenheng mellom disse elementene, og sørger for etterlevelse av de viktigste prinsippene i virksomheten. Prosjektleder for risikostyring og strategi i AF Gruppen, Ingrid Løvendahl Berg, vil presentere prosjektene knyttet til oppdatering av verdidokumentene, godkjenning av ledelsessystemene, etterlevelse gjennom internrevisjoner og hvordan kravene justeres videre i en pågående strategiprosess i AF Gruppen.

 

Foredragsholder

Ingrid Løvendahl Berg

Ingrid er prosjektleder i avdelingen for risikostyring og strategi i konsernstaben til AF Gruppen, og hadde tidligere rollen som kvalitetsleder i konsernstaben. Sammen med kvalitetssjef i AF Gruppen, Karen Steien, har hun gjennomført prosjekter for å tydeliggjøre krav, forventninger og struktur til styringssystemet til AF Gruppen. Nå er hun en del av strategiteamet for konsernstrategien til AF Gruppen, og tar med seg verdifull erfaring fra disse prosjektene når en ny konsernstrategi skal skrives ut for de neste fire årene. Ingrid har bakgrunn fra prosjektvirksomheten i AF Bygg Oslo, og er utdannet sivilingeniør i bygg og anleggsteknikk fra NTNU.

 

 

Vel møtt!

Vennlig hilsen KRN region Øst

  • Anne Britt H. Thuestad, Ahus  –  regionstyreleder
  • Karen Steien, AF Gruppen
  • Aina Irene Sundve, Sykehuspartner
  • Stig H. Birkeland, Telenor Norge
  • Geir Sundland, DNB
  • Per Myrseth, DNV
  • Rune Hernes Bjerke, Statnett

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Arrangør

QRN
Telefon
+47 90518464
Epost
aa@qrn.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Teams webinar